РАЗСАД МИНИ ОВОШКИ

Мини ябълка
Мини ябълка, сорт, Крокуелла/Croquella е червена на цвят, сладка и много вкусна.Дървото е добре разклонено с къси клони и гъсто запълнено с плодове.Расте много добре и редовно.Расте до 1,5 м височина и 1 м в диаметър,при подходящи идеални условия може да достигне височина до 2 м. Времето на зреене на мини-ябълката е средата на септември.Плодовете могат да се съхраняват до 4 месеца. 

Мини круша

Мини крушата е с жълт цвят и има красив външен вид.Мини крушата е  джудже по размер и расте до 1 м височина. Плодовете са средно едри, с крушовидна форма и чисто жълти. Времето на зреене на мини крушата е в края на август. Отглежда се на разстояние около 1 м или в контейнери, по-големи от 35 см. При по-силни странични клони трябва да се съкрати до 10 см дължина от стъблото. Подложката, върху която се калеми на мини крушата е дюля BA-29.

 

Мини вишня

Мини вишнята е с червени на цвят плодове, дребни и не много приятни на  вкус.Тя се отглежда повече като декорация, отколкото за ядене.Височината, до която расте мини вишнята е около 1,5 м, а диаметърът на короната е около 1 м. Времето на зреене е края на юни и началото на юли.Подложката на която се калеми мини вишнята е магрива.

 

Мини кайсия

Мини кайсията е оранжева на цвят с лека руменина на плода. Тя е с много приятен  вкус и хубав визуален външен вид. Има изключително добра плодовитост. Времето на зреене на мини кайсиите е средата на юли. Дървото стига до 1,5 м. височина и 1 м.диаметър.Подложката на която се калеми мини кайсията е джанарика.

 

Мини праскова Бонанца

Мини праскова Бонанца е италиански сорт едри, сочни и здравословни, жълто-червени праскови с жълто месо. Времето на зреене на мини прасковата е в средата на юли.Тя може да се използва и като декоративно растение.Пораства на височина 80 см. Засажда се на разстояние 1 м. Може да се засажда и във високи саксии,които могат да останат и навън през зимата.Подложката на която се калеми мини прасковата е виноградарска праскова.

 

Мини Нектарина Нана

Мини нектарината от сорта Нана има плодове без мъх.Расте по същия начин като праскова Бонанца.Плодовете са с блестящо червени и с жълто месо.Имат хубав вкус и красив визуален вид. Времето на зреене на мини нектарините е в средата на юли.Подложката на която се калеми мини нектарината е виноградарска праскова.

Uporedi
In stock .

Login

Lost your password?