За нас – Лицензиран Овощен Разсадник Euroflora

rade antic

От нашия опит и история, ние се стремим да извлечем най-доброто от него!

Опитът на нашите предци беше пренесен в нашето производство. Опитваме се да го подобряваме от година на година и да достигаме висококачествена нормативи. Така се усъвършенстваме в производството на различни видове разсад. Също така, за да бъдем конкурентоспособни,можем да предложим двугодишен разсад като наша оферта на пазара. Предлагат се и лозови фиданки и лозови резници, присадени на ръка. Имаме този тип разсад във всички наши расадници.

Можем да кажем, че усилията ни са признати в много страни. Така,че ние се занимаваме с износа на разсад и лозови калеми. Всички наши разсади притежават необходимата документация и сертификати за износ за европейските страни и Русия. При покупка от нас получавате гаранция за всеки разсад. Разбира се, ние предоставяме на всички наши клиенти професионална информация и съвети за резитба, обработка и защита на нашите разсади. Можете също така да получите пълна подкрепяща документация за сертифицираният разсад. Така че винаги можете да спечелите премия чрез стимули, предоставени от Министерството на земеделието.

Високото качество всъщност е поредица от етапи, които дават висококачествена ефективност, която се постига чрез подбор. Тъй като сме усъвършенствали нашето производство, ние с удоволствие предоставяме на нашите клиенти информация за броя на фиданките на хектар. Броят на фиданките се различава значително в зависимост от подложката, площта и самия разсад, който се отглежда на парцела. Нашите фиданки могат да бъдат готови за засаждане веднага, така че спестяваме време на домакините и ускоряваме процеса на засаждане. Това означава, че подготовката на фиданките до изваждането им е извършена от нас.

Раде Антич - главен изпълнителен директор

Нашият мотив е да предлагаме на пазара и на домакините качествен разсад.

Започнахме да работим като семеен бизнес, традицията е най-важното нещо във всеки бизнес. Когато работите в страната, това може да е най-важното. По този начин можем да учим, да споделяме опит и да се подобряваме. Ние също така сме готови да споделим всичките си знания и опит с нашите купувачи и клиенти. От самото начало се стремим да гарантираме, че производството и дистрибуцията са с еднакво качество. Това предполага качество в две посоки: да осигурим добър разсад и да го доставим качествено.

Къде се намираме - Kомпания “Еуро Флора”

Работим и чрез дъщерната ни фирма „Еуро Флора“. Тази компания се намира във Видин, България. Имаме и няколко хектара обработваема земя във Видин.

Това, което може би ни отличава от другитее нашето предложение:

СИСТЕМА КЛЮЧ В РЪКАТА!

По този начин може би сме насърчили бъдещите домакини да се занимават с овощарство, а други сме подтикнали да разширят асортимента с броя на фиданките. Също така, като част от модерния начин на правене на бизнес, предлагаме пакетирани фиданки. Можем да изпратим тези дръвчета с куриерска поща (по-малки количества) или да ги донесем на адреса на домакина.

Login

Lost your password?